ENVIA'NS UN COMENTARI

Envia’ns un comentari

Aquí podeu deixar els vostres comentaris més generals. Recordeu que els comentaris associats a un acte concret els podeu fer a la pàgina corresponent a la descripció de l’acte, en el punt de menú de l’esquerra : “Activitats realitzades”, on trobareu una breu descripció de tots els actes.

Els vostres comentaris
Podeu respondre a les intervencions ( clicant a la paraula respon, a sota dels comentaris ) o bé deixar un comentari nou, en el formulari del final de la pàgina. Si us plau Sigueu concrets i respectuosos . Gràcies per la vostra col·laboració.

61 comments on “Envia’ns un comentari
 1. Administrador del Web ha dit:

  Tant en Josep Ramoneda com la Marina Garcés han vingut a donar conferència al Fòrum de Debats recentment. Per això entenem que és bo mantenir amb ells una relació intel·lectual, fent present la seva activitat i el seu pensament a través d’aquest espai. Us proposem, doncs, l’entrevista que en Ramoneda va fer a la Garcés el passat 15 de novembre al programa de la SER “El Balcó”. Podeu accedir a l’àudio d’aquesta entrevista clicant a http://play.cadenaser.com/audio/370RD010000001288723/

 2. Ramon ha dit:

  Ja que el Ramón Cotarelo va participar fa poc temps en el Fòrum de Debats, em sembla que val la pena que, qui ho desitgi, trobi un accés fàcil a la conferència que va donar ahir, 18 d’agost, a la Universitat Catalana d’Estiu. Per això poso la referència que només haureu de clicar. Considero que és una ponència de molt interès.
  AQUÍ: https://www.youtube.com/watch?v=5iD-QK3ubuM

 3. El Grill de la plana. ha dit:

  .
  – 300 anys desencaixats!
  – La garantia som nosaltres!
  – Madrid que s’independitzi d’Espanya i no emprenyi més a la resta!
  – El problema d’Espanya és Madrid?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*