Quim Capdevila : Entorn del cacau i la xocolata. Plaer i interessos econòmics.
Aquesta tertúlia va incloure un tast de xocolates.
En aquesta tertúlia, en la primera part, s’exposarà la qüestió dels països productors de cacau i la distribució del valor de la xocolata en relació als actors que hi intervenen i, per tant, els interessos econòmics que es mouen entorn d’aquests productes. Així mateix, es farà una breu presentació de la Fundació Kabk’uh. En la segona part, s’efectuarà un tast de xocolates de diferents països acompanyat d’una explicació teòrica sobre avaluació sensorial. Finalment, s’obrirà un col·loqui en què els assistents podran manifestar la seva opinió.
La tertúlia serà introduïda per Quim Capdevila, mestre xocolater i President de la Fundació Kabk’uh per a l’alimentació, nutrició i gastronomia. Quim Capdevila, prou conegut a Vic i Osona, té una llarga trajectòria en aquest camp des de diferents vessants (fabricació, venda, experimentació…). En els darrers anys ha desenvolupat una magnífica tasca, principalment a Llatinoamèrica, per a ajudar a diversos països en la capacitat d’autoorganitzar-se en el procés referent als productes esmentats. Així mateix, és molt conegut per la seva implicació, ja des de l’època franquista, en les lluites polítiques i socials de Vic i del país en general.
Filmació de la introducció a la tertúlia
Filmació d’alguns moments de la tertúlia que va seguir al tast de xocolates
Hi ha una galeria fotogràfica
Deixa un comentari